Sinds 1999 online

Bergzeit staat sinds 1999 voor competentie in de bergsport. Bergzeit is geëvolueerd van een tourportaal naar een online en offline retailer met twee vestigingen in Zuid-Duitsland. Het assortiment omvat tegenwoordig meer dan 40.000 artikelen van meer dan 500 outdoormerken.

Meer Bergzeit Geschiedenis


Klimaatneutraal verzenden met DHL

We zijn ons bewust van de milieu-impact van elke afzonderlijke zending naar onze klanten. Onze klimaatneutrale verzending kan dan ook worden gezien als een kleine maar vanzelfsprekende bijdrage aan klimaatbescherming: in samenwerking met onze verzenders wordt de veroorzaakte CO2-uitstoot geëvalueerd en gecompenseerd door investeringen in klimaatbeschermingsprojecten van onze verzenddienstverleners in binnen- en buitenland.


Gratis verzending

We bieden gratis verzending naar Nederland en België aan vanaf een bestelwaarde vanaf €100.


Meer info over Verzendkosten


100 dagen retourneren & geld terug

Twijfel je nog of je product wel past? Geen probleem, bij Bergzeit kun je eenvoudig ongebruikte producten vanuit Nederland en België retourneren via ons retourportaal. Je krijgt je aankoop bedrag terug wanneer je je aankoop binnen 100 dagen terugstuurt.


Meer info over Retourneren.


Veilig & eenvoudig betalen

Eenvoudig en veilig outdoor shoppen sinds 1999! Bij Bergzeit heb je een breed scala aan betalingsopties - via iDeal, PayPal, creditcard en vooruitbetaling.


Advies uit de bergen

Onze locatie is belangrijk voor Bergzeit. Dicht bij de bergen gelegen, werken meer dan 340 enthousiaste bergsporters bij Bergzeit. Ze halen hun ervaringen, hun enthousiasme en hun ideeën uit hun tijd in de bergen en de natuur.


Kennis van 340 bergsporters

Vind het juiste bergsportproduct voor jou! Onze experts hebben de beste producten voor je geselecteerd en adviseren je graag!

Heb je hulp nodig? Gebruik het contactformulier om contact met ons op te nemen met je vraag.