10% off on already reduced down jackets Voucher Code: warm10

10% off on reduced down jackets! Voucher Code: warm10

See Deal

Impressum

Aanbieder

Bergzeit GmbH

Adres

Georg-Kaindl-Str. 1,
83624 Otterfing, Duitsland

Bankgegevens:

Standaard rekening voor vooruitbetalingen:
Postbank München
BLZ 700 100 80
Konto 854 68 01
IBAN: DE95700100800008546801
BIC: PBNKDEFF

BTW-id.Nr:

DE814724454

Handelsregister:

Amtsgericht München, HRB 163498

Internetadres:

http://www.bergzeit.nl

Contact Klantenservice:

Tel: +49-(0)8024 90229-0
Mo.-Fr. 9.00-19.00 Uhr
E-Mail: service@bergzeit.de

Contact Administratie

Tel: +49-(0)8024 46794-0
E-Mail: office@bergzeit.de

Directeur

Maximilian Hofbauer

Online Geschillen

Het Online platform voor online geschillen met betrekking tot consumenten recht is onder het internetadres http://ec.europa.eu/consumers/odr bereikbaar. Ons e-mailadres is office@bergzeit.de.

Externe Links

Onze website gebruikt links naar websites van derden. Alle gelinkte websites van derden worden zorgvuldig gecontroleerd. Mogelijke fouten of verkeerde informatie is door ons tot heden niet ontdekt. Desondanks hebben we geen invloed op de inhoud van de door ons gelinkte websites van derden, hier voor is de dienstverlener en eigenaar van de website voor verantwoordelijk. Mochten op deze website onrechtmatige informatie of producten worden aangeboden, vragen we je deze zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Wij zullen deze dan controleren en de links verwijderen.


Bergzeit Magazine

Redactie en verantwoordelijke i.S.v. § 55 RVSt voor www.bergzeit.de/magazin: Stefan Rehm (Georg-Kaindl-Str. 1, 83624 Otterfing, Duitsland)

E-Mail: stefan.rehm@bergzeit.de


Voor ongevraagd verstuurde manuscripten, foto's, dia's, boeken en adenere materialen zijn wij niet aansprakelijk. Alle teksten, logo's en de lay-out van de toegezonden delen zijn onder het auteursrecht beschermt. Elk gebruik is zonder schriftelijke toestemming van Bergzeit verboden.

Alle artikelen zijn zorgvuldig verwerkt en worden uitgewerkt volgens de beschikbare informatie. Een garantie wegens de juistheid en aansprakelijkheid is uitgesloten. Dat geldt in het bijzonder voor de duur en technische eisen van lange tours, de moeilijkheidsgraad en alle andere informatie met betrekking tot producten in de Bergzeit webwinkel.

Lowa Shop

Het begin van de Opper-Beierse schoenfabrikant Lowa gaat terug tot 1920. Lowa schoenen ontlenen hun specifieke karakter aan hun speciale pasvorm, , de veelzijdige functionaliteit en buitengewone duurzaamheid.

Wandelschoenen uit Beieren

Multifunctioneel, trekking of allround, met outdoorschoenen van Lowa heb je in elke situatie stabiele grip. Net als de Lowa Renegade - de Lowa klassieker van de multifunctionele schoenen - beschikken alle Lowa wandelschoenen over talrijke voordelen

De voordelen van een Lowa schoen

De MONOWRAP zoolconstructie garandeert optimale grip, terwijl bij veel Lowa modellen een waterdicht en dampdoorlatend Gore-Tex membraan voor een prettig voetklimaat zorgt.

De kwaliteit van Lowa schoenen

De kwaliteit en verwerking zijn uniek. Iedere Lowa schoen is gebaseerd op traditionele handarbeid. Lowa-schoenen horen bij de top 3 van schoenfabrikanten op dit gebied. Slecht gelijmde zolen, rafelende naden en binnennaden zal je bij een Lowa schoen niet tegenkomen...

Lowa wandelschoenen

Voor wandelaars en bergbeklimmers heeft het traditionele merk Lowa de roeping om wandelschoenen met veel draagcomfort en veilige zoolprofielen te produceren. In onze Lowa shop vind je een groot assortiment van Lowa modellen voor verschillende outdooractiviteiten. Lowa wandelschoenen zijn er in uitvoeringen voor dames, heren en kinderen, die perfect zijn aangepast aan de eisen van de doelgroep. En vergeet vooral niet, om je wandelschoenen goed te onderhouden, om zo de kwaliteitstandaard te behouden. Let daarom goed bij de aankoop van je Lowa schoenen op onze onderhoudsaccessoires voor bergschoenen.

Lowa kopen

In onze Lowa Outlet heb je met een beetje mazzel topschoenen met 50 % korting. Natuurlijk is hier de 100-dagen-garantie, net als in de Bergzeit winkel ook van kracht.