Bergzeit Alpin - Holzkirchen


De Bergzeit Alpine winkel ligt ten zuiden van München bij Holzkirchen in Großhartpenning aan de Tölzer Straße 131. Voorheen hoofdkantoor, hoofdmagazijn en filiaal in één, is de locatie veranderd in een respectabele bergsportwinkel die opvalt door zijn charmante rustieke stijl.

Openingstijden

Ma. t/m vr. 10.00-18.30 uur
Za. 9.30-18.00 uur

Adres

Tölzer Strasse 131
83607 Holzkirchen / Großhartpenning
Tel.: +49 (0)8024 303 021 4
E-mail: holzkirchen@bergzeit.de


GPS-Coördinaten

N 47° 50.738'
E 011° 40.699'

Om ervoor te zorgen dat je producten altijd beschikbaar zijn waar je ze het liefst afhaalt, kunnen we de producten uit onze Bergzeit online shop voor je reserveren door het filiaal te bellen. Dit is hoe het werkt:

1. Selecteer het product in de Bergzeit online shop.

2. Bel het filiaal (zie hieronder voor contactgegevens) en vermeld het gekozen product en artikelnummer.

3. Op de eerstvolgende werkdag in de middag (behalve op zaterdag) kun je je producten ophalen bij het filiaal van je keuze.

Hier kun je je favoriete bergschoenen (bij Bergzeit Alpin ook klimschoenen) nieuwe zolen geven. Neem voor meer informatie contact op met onze gespecialiseerde medewerkers ter plaatse.

Wij zorgen graag voor de reparatie en het onderhoud van je ski-uitrusting. Meer gedetailleerde informatie vind je in onze prijslijst voor skiservice.
Met het nieuwe SIDAS Custom Station kun je je perfecte zolen laten maken. Neem voor meer informatie contact op met onze lokale Bergzeit Alpin medewerkers.

Kennismaking met de Bergzeit winkel in Holzkirchen


Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit bergsporters die niet alleen goed thuis zijn in outdoorkleding en -uitrusting. We brengen zelf elke vrije minuut in de bergen door. Dankzij deze ervaring en ons zorgvuldig geselecteerde assortiment vind je in de voormalige boerenschuur met een oppervlakte van ongeveer 700m² een rijke keuze aan kleding, uitrusting en schoenen, die voldoen aan de respectieve eisen van een ontspannen zondagse wandeling tot een expeditie van 8000 meter.

Wat staat je te wachten in Bergzeit Alpin?

Het is geen toeval dat het filiaal Bergzeit Alpin heet: hier ligt de nadruk op kleding en uitrusting voor veeleisender, alpien gebruik.

Perfecte functie en het hoogste kwaliteitsniveau zijn voor Bergzeit Alpin doorslaggevend bij de keuze van het assortiment. Topadvies van mensen die zelf buiten zijn is de hoeksteen van elk gedetailleerd advies bij Bergzeit Alpin, en daarom bestaat het tienkoppige team uitsluitend uit actieve bergbeklimmers van verschillende kleur die weten waar ze het over hebben.

Bij Bergzeit Alpin kun je de grootste selectie berg- en klimschoenen verwachten die je op één locatie kunt vinden. Van hoogwaardige 3-laags jassen tot comfortabele klimbroeken: naast topmerken als Mammut, Salewa of Icebreaker vind je hier ook talloze minder bekende outdoormerken die zich volgens ons onderscheiden door hun functionaliteit.

De Bergzeit Alpine winkel is verdeeld in de volgende secties:

Begane grond


Kleding voor trekking, wandelen, bergsporten en klimmen voor mannen en vrouwen, evenals kaarten en boeken zijn te vinden naast onze exclusieve Ortovox en Icebreaker winkel op de begane grond.

Eerste verdieping


De bovenverdieping biedt een gevarieerd assortiment schoenen - passend bij de kleding op de begane grond.

Daarnaast is de eerste verdieping ingedeeld in onze trekkingafdeling, waar zowel tenten als slaapzakken en kooktoestellen staan.

De afdeling klimmen en bergsporten doet het hart van de materiaalfetisjist sneller kloppen en heeft een eigen klimwand om de uitrusting meteen te testen. Tot slot is er het grote toerski gebied, dat in de zomer gebruikt wordt om ons uitgebreide assortiment rugzakken te presenteren.