Base layers up to 60% off

Base layers up to 60% off

See Sale

Onze verzendkosten

Bij een bestelwaarde vanaf 50 Euro(uitgezonderd bulkkgoederen, ski's en fietsen)is de verzending gratis. Dit geldt voor de volgende landen: Belgie, Denemarken, Duitsland, Engeland/UK (alleen vasteland), Italie, Luxemburg, Oostenrijk, en Zwitserland. Nog een reden om bij Bergzeit te bestellen!

De onderstaande tabel is een overzicht van de verzendkosten en beschikbare betalingsmethodes. Deze verzendkosten bestaan uit de verzending naar het gewenste adres,de verpakking en de vereiste papieren voor het invoeren. Voor de landen buiten de EU is de klant aansprakelijk voor extra kosten zoals invoerrechten, provisies en btw. Elke bestelling wordt apart verpakt en verstuurd. Een combinatie van pakketten om verzendkosten te besparen is niet mogelijk In dit geval, wordt het toatal bedarg van de verzendkosten als volgt berekent; de som van beide pakketten.

Bij betalingen buiten de EU betaalt de klant de boekingskosten.

Voor in Zwitserland wonende klanten, let op:
Voor bestellingen naar Zwitserland, ga naar bergzeit.ch.

Transportkosten

LandenNederland
tot 50 € (tot 25kg)6,95 €
vanaf 50 € (tot 25kg)0,00 €
vanaf 250 € (tot 25kg)0,00 €

Betalingswijze

landen & Betalingswijzes Andorra België Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland Engeland/UK ** Estland Finland Frankrijk ** Griekenland Groenland Hongarije Ierland IJsland Italië Kroatië Letland Liechtenstein Litouwen Luxemburg Monaco Nederland Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Roemenië San Marino Servië Slovenië Slowakije Spanje Tjechië Turkije Zweden
PayPal
Vorkasse
Mastercard Visa
Sofort Überweisung
Nachnahme
Rechnung
iDEAL
** alleen vasteland

 • Vooruitbetaling: Postbank München,
  Kontonummer 8546801,
  BLZ 70010080,
  IBAN: DE95700100800008546801,
  BIC: PBNKDEFF.
  Bij deze methode moet de betaling binnen tien dagen na het plaatsen van de bestelling bijgeschreven zijn. Als het bedrag binnen deze tien dagen niet is bijgeschreven, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

 • iDEAL

 • PayPal: De betaling verloopt dan direct via de paypal account van de koper. De koper wordt doorverwezen naar de inlogpagina van Paypal. Na het goedkeuren van de betaling kan de koper op de Bergzeit website de bestelling afronden. Na het afronden van de bestelling wordt deze gereed gemaakt voor verzending.

 • Direkte overschrijving Wij hopen binnenkort ook op de Nederlandse website directe overschrijving te kunnen aanbieden. Op dit moment is deze betalingswijze nog niet mogelijk.

 • Creditcard (Master-, Visacard): Bij een betaling met Creditcard vul je bij de betalingsgegevens je creditcardnummer, de vervaldatum en de beveiligingscode in. De koopovereenkomst is van kracht nadat de betaling is bevestigd. De debitering van het bedrag volgt na het afronden van de bestelling.

De firma Bergzeit GmbH behoudt het recht om de uitgekozen betaalwijze te weigeren.

ski's & bulkgoederen

Bulkgoed

De kosten van de verzending van bulkgoederen bedragen in Groenland, Canada en USA 70 € per artikel, anders 10 €. Bulkgoederen kunnen helaas niet naar Spanje worden verzonden.


Wat is Bulkgoed?

Onder bulkgoed wordt verstaan:
Een pakket dat meer dan 31,5 kg weegt.
Een pakket met een afmeting van 120cm x 60cm x 60cm.
Een pakket met een Volume = Lengte + 2x Breedte + 2x Hoogte. Alle artikelen die daar voor inaanmerking komen zijn: Sleeën, crashpads, boten, fietskarren, fietsen, en ski's. Een verwijzing vind je bij elk artikel in onze Web-Shop.


Ski's verzenden

Het verzenden van ski's binnen de EU worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Het verzenden naar Noorwegen kosten 15,00€ extra. Bij de volgende landen kost het verzenden € 10 extra: Andorra, IJsland, Liechtenstein, Monaco, San Marino, Servië en Turkije. Het verzenden naar USA, Canada en Groenland kosten € 89.90 extra.

verzendinformatie

Hoe verzenden wij?

Alle bestellingen naar Nederland worden verzonden met DHL. Als de betaling bij Bergzeit is ontvangen wordt je bestelling direct verstuurd. Het is niet mogelijk je bestelling naar een postbus of depot te versturen. De bestelde artikelen blijven eigendom van de firma Bergzeit, tot het bedrag compleet is voldaan.

Levertijden

Nadat je betaling bij Bergzeit is verwerkt, gaan wij het bestelde artikel gereed maken voor verzending.


Nederland: 5 tot 8 dagen

Lowa Shop

Het begin van de Opper-Beierse schoenfabrikant Lowa gaat terug tot 1920. Lowa schoenen ontlenen hun specifieke karakter aan hun speciale pasvorm, , de veelzijdige functionaliteit en buitengewone duurzaamheid.

Wandelschoenen uit Beieren

Multifunctioneel, trekking of allround, met outdoorschoenen van Lowa heb je in elke situatie stabiele grip. Net als de Lowa Renegade - de Lowa klassieker van de multifunctionele schoenen - beschikken alle Lowa wandelschoenen over talrijke voordelen

De voordelen van een Lowa schoen

De MONOWRAP zoolconstructie garandeert optimale grip, terwijl bij veel Lowa modellen een waterdicht en dampdoorlatend Gore-Tex membraan voor een prettig voetklimaat zorgt.

De kwaliteit van Lowa schoenen

De kwaliteit en verwerking zijn uniek. Iedere Lowa schoen is gebaseerd op traditionele handarbeid. Lowa-schoenen horen bij de top 3 van schoenfabrikanten op dit gebied. Slecht gelijmde zolen, rafelende naden en binnennaden zal je bij een Lowa schoen niet tegenkomen...

Lowa wandelschoenen

Voor wandelaars en bergbeklimmers heeft het traditionele merk Lowa de roeping om wandelschoenen met veel draagcomfort en veilige zoolprofielen te produceren. In onze Lowa shop vind je een groot assortiment van Lowa modellen voor verschillende outdooractiviteiten. Lowa wandelschoenen zijn er in uitvoeringen voor dames, heren en kinderen, die perfect zijn aangepast aan de eisen van de doelgroep. En vergeet vooral niet, om je wandelschoenen goed te onderhouden, om zo de kwaliteitstandaard te behouden. Let daarom goed bij de aankoop van je Lowa schoenen op onze onderhoudsaccessoires voor bergschoenen.

Lowa kopen

In onze Lowa Outlet heb je met een beetje mazzel topschoenen met 50 % korting. Natuurlijk is hier de 100-dagen-garantie, net als in de Bergzeit winkel ook van kracht.